FAQ

Hur skapar jag en gratis hemsida?

Det finns många verktyg på marknaden idag. För att kunna göra en bedömning vad som passar just dig kan du besöka Gratishemsidor.nu.

Hur kan man få en hemsida helt gratis?

Tjänsterna finansieras då av att att man får mer eller mindre reklam presenterad på sin sida. Oftast är det bara en liten diskret länk någonstans på sidan, men ibland kan det vara mer än så. Det kan ibland också vara så att tjänsten enbart är gratis under en viss tidsperiod. Detta är dock tjänsterna bra på att tala om i förväg, och vi har aldrig varit med om att bli betalningsskyldiga för någon tjänst när prövotiden löpt ut. Det kostar ingenting om du inte vill.

Vad är skillnaden mot att anlita en webbyrå?

Förutom priset som kan vara ett antal tusenlappar beroende på vilken typ av hemsida du tänkt på, så finns det även andra aspekter. En webbyrå kan ofta hela kedjan med att analysera dina besökare, designa sidan på ett säljande sätt och att bygga den så Google och andra sökmotorer kommer hitta den och göra så i slutändan även dina kunder hittar dig. Med det sagt så kan det i många lägen räcka gott med att bygga en gratis hemsida då du inte har tänkt göra någon större satsning på nätet.